Vintage farver er et kæmpe hit på Frederiksberg

Vintage farver er et kæmpe hit på Frederiksberg

Pep dit hjem op med en vintage farve

Når man skal lave en rigtig lækker indretning, så har man brug for inspiration og kreative ideer. Man kan lave små tilføjelser og tilpasninger hen ad vejen, og det gør de fleste mennesker uanset hvad, men hvis der virkelig skal laves en forandring, så har man brug for at starte et nyt sted, og at starte med en ren tavle. Det er ikke alle der tager stilling til deres indretning, men de fleste mennesker bliver glade og oplivede, når deres hjem får en ansigtsløftning, af den ene eller anden grund. For dig, der nok er mere glad for indretning end de fleste, er det ikke noget du overser eller glemmer. Spørgsmålet er mere i hvilken retning du skal gå med din næste nyindretning. Vores råd i dagens artikel er, at se lidt tilbage og gå retro. I fortidens stilarter og farver finder vi tidløse klassikere, der kan bringes op i vores tid med et moderne strejf. Det er tid til vintage faver!

Hele vejen eller ej

Der er to veje du kan gå, og vi vil ikke afvise en af dem, eller sige at den ene er bedre end den anden. Det er et spørgsmål om smag og temperament. Hvis du går hele vejen, så taler vi simpelthen at du får malet væggene i dit hus i vintage farvetoner, det vil sige brun, orange og grøn typisk. Du kan sætte trumf på med nogle psykedeliske former hist og pist, det vil virkelig være en overskudshandling i din stil. Hertil skal du så lægge nogle smukke vintage-fund på møbelfronten. Med nogle klassikere i eksempelvis teak, så får du samlet udtrykket og skabt en total oplevelse. Det er for dem der har modet til at gå hele vejen. Til alle de andre, og det er virkeligt ikke værre eller bedre, så anbefaler vi, at I blot får malet hvidt i hjemmet, og derefter tilføjer de samme typer vintage møbler. Dette vil stadig give et retro udtryk, men det vil være nemmere senere blot at skifte møbler ud og dermed skifte stil fuldstændig. 

Udgangspunktet er nye vægge

Uanset hvad, så starter en ny opfriskning af indretningen med et nyt lag maling på væggene. Det er det der gør forskellen, og som gør at gæster og familie med det samme kan mærke, at man er trådt ind i et sted, hvor indretningen er prioriteret. Det gør, at der ikke er små huller, pletter og skrammer på væggene, og at den gamle, falmede hvide farve ikke trækker oplevelsen ned. I Danmark er vi alt for dårlige til at få malet, det er ofte noget der kun bliver gjort når vi flytter ind eller flytter ud. Oven i det er der mange der vælger selv at male, hvilket fører til en masse middelmådige resultater rundt omkring i de danske hjem. Det er vores klare opfordring ikke at tilføje et hjem til denne statistik, og i stedet finde en professionel maler der kan udføre opgaven. Det er den eneste sikre vej til en succesfuld indretning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *