Vil du skabe et hobbyrum i kæleren?

Vil du skabe et hobbyrum i kæleren?

Der er i dag rigtig mange, der har nogle drømme for, hvad der skal ske med deres kælder. Ofte er det et stort rum, som døren lukkes til, men faktisk har den et hav af anvendelsesmuligheder, hvis blot man gør en indsats for det.

Derfor kan det også være, at du lige nu gerne vil skabe et rum, i hvilket du kan udføre din hobby Det kan for eksempel være, at du elsker at male, at tegne, at strikke eller noget helt andet. Uanset hvad så kan du optimere rummet herefter. Se mere her.

Derfor opbygger fugt sig i kælderen

For dig handler det dog om at gøre kælderen klar til, at man kan opholde sig i den og stadig have det rart og behageligt. Derfor kan det være, at du skal have bekæmpet noget fugt.

Når det kommer til en kælder, så er der nemlig ofte fugt i den. Både fordi at det er et koldere rum, men også fordi at der ikke bliver luftet lige så meget ud, som det gør sig gældende andre steder i hjemmet.

Det er derfor det ideelle miljø for opbyggelse af fugt og desværre også senere skimmelsvamp, som er en følge af fugt.

Sådan kan du bekæmpe fugt

Heldigvis er det muligt at bekæmpe fugt. Læs mere om det her.

Først handler det for dig om at lokalisere det sted, hvor det udbreder sig. Herefter skal du bekæmpe blandt andet ved at lufte ud, så godt som det er muligt, aftørre de fugtige steder og desinficere med midler, der sørger for, at det bliver sværere for fugten at danne sig igen. Og afslutningsvist kan du male de steder, hvor de eventuelt har spredt sig nogle grimme skjolder fra fugten.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *