Tips til hvad du kan lave, hvis du keder dig under Corona

Tips til hvad du kan lave, hvis du keder dig under Corona

Corona har vendt op og ned på manges hverdag, og for dem, der er hjemsendt fra job, kan det virke overvældende med alle de ekstra timer i døgnet.

Selvom det kan være sundt at geare ned, kan det også være en kilde til frustration, hvis man dag efter dag skal gå rundt og kede sig.

Her er derfor to gode forslag til, hvad du kan kaste dig ud i, når Corona-kedsomheden bliver for slem.

Lær noget nyt

Et glimrende projekt kunne være at lære noget nyt hver dag. Emnet kan være alt mellem himmel og jord, det vigtigste er, at du synes, det er spændende.

Det kan være, at du altid har haft lyst til at lære, hvordan man skifter sin cykelkæde. Det kan være, at du går og undrer dig over, hvordan solceller fungerer. Mulighederne er uendelige, og takket være internettet kan du finde information om stort set alt, der skulle interessere dig.

Afhængig af, hvad din undren går ud på, kan det dog være svært at finde svar på sider som for eksempel Wikipedia.

Her kan du med fordel undersøge sider, der svarer direkte på læsernes spørgsmål. Du kan læse mere om dine muligheder for at indsende spørgsmål hos SpørgeJørgen.

Pift aftensmaden op med måltidskasser

Et andet projekt kunne være at bestille måltidskasser. Selvom disse som udgangspunkt er lavet for at aflaste en stresset hverdag, kan de også sagtens være med til at pifte din dag lidt op.

Du kan udfordre dig selv ved at vælge måltidskasser med madvarer, du ikke normalvis bruger i din madlavning. Det kan være grøntsager, der ikke kan fås i almindelige dagligvarebutikker eller krydderier, der ellers kun kan fås i specialvarebutikker.

Fordelen ved dette er, at din hverdag, der ellers kan forekomme grå og kedelig, pludselig lives op på grund af nye smagsindtryk og udfordringen ved at lave noget andet mad, end det du plejer.

Det kan for eksempel være, at du er vant til at lave traditionel, dansk mad. Som alternativ kunne du da prøve en vegetarisk eller vegansk måltidskasseordning – tænk hvis du kunne lide det!

Det smarte ved måltidskasser er desuden, at de leveres direkte hjem til din dør, hvilket jo er en klar fordel i disse tider. Find mere viden om måltidskasser her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *