Tag et hurtigt lån når du er på ferie

Tag et hurtigt lån når du er på ferie

Hvis du er på ferie, og du på et tidspunkt står og mangler penge på kontoen af den ene eller anden årsag, er der heldigvis en løsning, du kan gribe til – også selvom du måske er i et andet land.

 

Du kan nemlig vælge at tage et online lån på din ferie via din mobil. Det er nemt og hurtigt, og så længe du bare har adgang til internettet og en smartphone, kan det lade sig gøre.

Kan jeg låne når jeg er i RKI?

Det er desværre stort set ikke muligt at låne flere penge af låneudbydere, hvis du står i RKI. Læs mere om at låne trods RKI her, hvis du har brug for det.

 

Står du i RKI, og får du en dag brug for flere penge, er der nogle få muligheder tilbage, som du kan kigge nærmere på.

 

Du kan eks. vælge at få en til at kautionere for dit lån. På den måde låner du med andre ord penge i vedkommendes navn og ikke i dit eget. Du har også altid muligheden for at låne privat, hvis det kan lade sig gøre.

Hvad skal jeg bruge for at låne penge, når jeg er på ferie?

Hvis du på en ferie får brug for at låne penge, skal du bruge en smartphone, tablet eller computer med adgang til nettet samt et gyldigt NEMid. Du kommer ikke langt, hvis du ikke har dit NEMid med dig på ferien.

 

Så skal du leve op til de basale krav, der er fra låneudbydernes side af, men ofte er det ikke meget mere, end at du skal være mindst 18, ikke stå i RKI og være dansk statsborger samt at have adresse i Danmark. Så er du godt på vej til dit næste lån.

Find den bedste låneudbyder i dag

Er det på stående fod, at du har brug for flere penge, og kan det ikke vente, er det bare med at klikke dig ind på Google og finde frem til en af de mange gode låneudbydere, der er at finde online.

 

Du kan altid se, hvor mange penge du kan låne hos den enkelte udbyder, og du kan samtidig også se, hvilke betingelser der er for lånet, inden du vælger at ansøge. Det er altid godt at læse betingelserne igennem, inden du sender din ansøgning afsted. Så er du på den sikre side.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *