Spar penge når du skal have nyt ur

Spar penge når du skal have nyt ur

Går du med planer om at købe dig et nyt ur? I så fald kan det være en god idé at læse med her, da vi kommer med et par gode tips til, hvordan du kan spare mange penge, når du skal have fat i et nyt ur.

Der er flere gode tips og tricks til, hvordan du let kan spare rigtig mange penge, når du skal købe ure. Det er ikke svært at komme i gang med, og det handler i bund og grund bare om at bruge sin sunde fornuft, hvis du gerne vil undgå at betale alt for meget for dine ure fremover. Med disse tips er du sikret at spare penge, hver eneste gang du har tænkt dig at købe et nyt ur til din samling.

Find inspiration til nyt ur.

Sammenlign priser på modellen

Det første tip til at spare penge på ure er, at du med fordel kan vælge at sammenligne priser, når du skal have nyt ur. Finder du et fedt Casio ur, kan det fx være en god idé at tjekke ud, om der er andre butikker, der fører den samme model, og hvad den i så fald koster, hvis du klikker dig ind til dem.

I mange tilfælde kan det lade sig gøre at spare gode penge ved at tjekke op på, om der er andre forhandlere, der fører den samme model. Og med de store og kendte mærker kan du tit finde dem i flere shops.

Vent til uret kommer på tilbud

Så kan det også være en mulighed for dig at vente med at købe dit ur, til det kommer på tilbud. Vælger du fx at købe dit ur på nettet, er der tit gode chancer for, at der er et udsalg eller et tilbud, hvor dit ur bliver sat ned i pris.

Hvis du gerne vil have direkte besked, når der kommer tilbud på dit ur, kan det være klogt at melde dig til butikkens nyhedsbrev, hvor du som regel får direkte besked, hvis der er penge at spare.

Se oversigt over ur butikker her.

Kan du finde det brugt?

Sidst, men ikke mindst, kan du jo også undersøge, om du har mulighed for at finde uret brugt. Der er mange, der sælger deres gamle ure på fx DBA, og her kan du tit finde et stort udvalg af gode ure.

Hvis du er heldig, kan du jo ende med at købe dit ur brugt og dermed spare rigtig mange penge i forhold til nyprisen. Du kan tit spare 50% eller endda endnu mere, når du vælger at købe brugt, og det kan i sidste ende blive til rigtig mange penge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *