Sommeren er her næsten – er du klar?

Sommeren er her næsten – er du klar?

Sommeren åbner muligheden for at tilbringe mere tid udenfor. At være i parker og på stranden er en af de bedste måder at håndtere stress på, føle sig lykkeligere og have mere selvtillid. Det er nok også derfor, at sommeren er den årstid, som alle ser frem til. Mulighederne er endeløse, når solen skinner og dermed er der masser til at lave.

Læs videre og find ud af nogle af dem.

Til børnene: støttehjul til cykel

Kan du huske da du var barn? Sommeren virkede alt for kort og alligevel havde man nået nærmest alt i universet, når den først var overstået (hvilket selvfølgelig var godt, for så havde man noget at fortælle om på første skoledag). Der er adskillige ting for børn at lave sommeren over. Det kan variere fra de klassiske, såsom at tegne med kridt på vejen eller at cykle en tur, til større aktiviteter som skattejagt eller at lave slushice. Cykling er klart en af de bedre aktiviteter, da det gavner både fysisk og mentalt. Hvis dit barn stadig har brug for lidt hjælp, så findes der også mange støttehjul til cykel, som kan sætte gang i det hele. Find de rette støttehjul til cykel og få barnet i gang med det samme.

Til parret

Sommeren. Årstiden, hvor er alt er sprunget ud, solen skinner og kærligheden kommer på ny. Der er mange ting, som man kan kaste sig ud i som par. En evigt populær mulighed er at planlægge en picnic, hvor man pakker en kurv med lækker mad, tager et tæppe under armen og spiser det udenfor. Det er romantisk og det er ikke noget man kan gå helt galt med. I kunne også lære at surfe sammen, hvis det var noget, som I godt kunne tænke jer. Det er jo kun fantasien, som sætter grænser. I kunne teste jer selv som par og lave noget, som I ikke har prøvet før – f.eks. besøge et museum, som ingen af jer har besøgt før eller tag til en yoga time.

Til vennerne

Vennerne er vigtige i sommeren. En ting, som alle elsker er at se solnedgangen (eller solopgangen til de morgenfriske). Grib dine venner og veninder, sæt jeg ind i bilen og tag til en af jeres foretrukne naturspots. Uanset om det er stranden, et bjerg, en skov eller en sø, vil solen se betagende ud og det bliver et specielt øjeblik, som I kan nyde sammen. Det fungerer også til en solotur, hvor du kan læse, skrive eller meditere i fred. Minigolf er også en fantastisk ting at afprøve. Hvem elsker ikke et godt spil minigolf? Sæt dine færdigheder på prøve og bagefter tag ud at spise.

Til familien

Alle bruger tid med deres familie i sommerferien. For det meste er det et glædeligt øjeblik, hvor alle samles og laver noget hyggeligt. Her er der en perfekt mulighed for at grille. Der er intet, som siger sommer mere end at tage grillen frem og alle kan lide det. Mens maden bliver lavet, kan I også spille et spil kongespil eller et andet underholdende havespil som store såvel som små kan være med til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *