Sådan overlever du vinteren i DK

Sådan overlever du vinteren i DK

Vinteren kan være en lang og grå årstid på denne del af jordkloden. Det betyder mange timer indenfor, hvor man kan være tilbøjelig til at overgive sig til kedsomheden.

Mange optager en gammel eller glemt hobby, som de kan bruge til at slå de mange timer indendørs ihjel med. Det kan være at finde strikketøjet frem på pindene eller klinge på guitaren, som hele sommeren blot har stået i skabet.

Den grå årstid lægger op til hygge, og flere familier mødes også over bræt- eller puslespil. Her går snakken på en anden måde, end i den ellers travle hverdag.

Udforsk, de danske byer

De fleste har dog et behov for at komme ud i den friske luft og på nogle oplevelser på kontoen. Disse behøves dog ikke at involvere ture til udlandet, som kræver månedsvis af planlægning forinden, eller dyre aktiviteter i badeland eller lignende.

Vores eget hjemland byder nemlig på en række perler, som mange ikke har opdaget endnu. Dette gælder bl.a. storbyen i det nordligste af Jylland – Aalborg.

Her er både oplevelser for den naturglade, den shopping-lystne og den kulturelt interesserede. Alt dette kan forenes med et restaurant- eller et cafébesøg, men der også mulighed for at spise en medbragt madpakke. Find mere viden om den nordjyske by her.

Danmark har utroligt meget at byde på, så det er bare med at hoppe ind i bilen og køre afsted.

Tjen penge fra din sofa

Endnu en mulighed for lidt afveksling i hverdagen findes kun få klik væk. Den digitale verden rummer nemlig mange former for konkurrencer, som måske vil gøre den grå mandag lidt sjovere.

Læs mere om de mange konkurrencer på konkurrencesiden.dk.

Her er der konkurrencer for de fleste smage, og en enestående chance for at udnytte en masse tid, mens man får præmier for det.

Det er gratis, og præmierne kan både være penge, rejser, elektronik eller lignende. Så der kan hurtigt være en masse at se frem til, selvom vejret udenfor er gråt og kedeligt.

Lær en ny hobby

De mange ekstra indendørs timer giver også anledning til at prøve kræfter med en ny hobby. Måske er tiden endelig til at knække koden til professorterningen, eller begynde at udforske håndarbejdets mange muligheder med f.eks. hækling.

Der er ingen krav om dygtighed, men blot et ønske om at lære noget nyt er den perfekte start. Her kan man også forenes med andre i sin familie eller vennekreds, og måske opdage en ny fælles interesse.

Kun fantasien sætter grænser, men det meste kræver tålmodighed og fordybelse. Besidder man det, er der her mange gode og aktiverende timer i vente. Dog skal man huske, at al begyndelse er svært.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *