Sådan kan du bruge din have som en del af din hobby

Sådan kan du bruge din have som en del af din hobby

Når man har en have er det bare med at nyde den alt hvad man kan. Det gælder både de sene sommeraftner på terrassen med drinks, en dejlig grillaften og at nyde haven til ens hobby. Din have kan være din hobby, men du kan også vælge at bruge din have i din hobby. Læs bare her hvordan.

Kreative dekorationer

Er du vild med at dekorere kreative ting? Måske pyntegenstande til dit hjem? så kan du snildt integrere din have i dine kreative tanker. Tag for eksempel en smuk gren fra din have og forvandl den om til noget, der kan pynte indendørs i dit hjem. Her kan du bruge alle mulige forskellige slags træer og buske. Hvis du vælger at bruge buske med torne på, så kan du også dekorere tornene. Her er en brombærbusk en god ide. Både fordi du kan nyde dens dejlige bær, men også fordi den laver store fine grene med store torne på. Find nye brombærbuske online og du er lige straks klar til at bruge dem dekorativt indendørs.

Tørrede blomster 

Man kan tørre alle slags blomster. Det kræver blot at man ved hvordan. Når først dine blomster er tørre, så kan du bruge dem til alverdens smukke ting inde i dit hus. Evighedsbuketter er for eksempel virkelig blevet moderne og består af en masse smukke tørrede blomster som man har sat sammen som en buket. Vil du derfor gerne nyde din have indendørs også? Så kan du lave din helt egen evighedsbuket af blomster fra din egen have.

Mal på sten

Har du en stor grund med mange sten på? så find de smukkeste af dem og mal dem med alle mulige fine og sjove motiver. Der er ingen grænser for, hvordan man kan male på sten. Nogen kan få sten til at ligne alverdens små sjove dyr. En klassiker er mariehønen, hvor man simpelthen tager og maler hele stenen rød og derefter laver sorte prikker på den. Men det er kun fantasien der sætter grænser.

Brug din have som din hobby

Har du endnu ikke fundet en god hobby der lige passer dig? Så afprøv om ikke din have skal være din hobby. Sæt dig for at lave kvarterets flotteste græsplæne eller have byens fineste blomsterbed i din have. Det er kun din fantasi og din pengepung der sætter dine grænser. Sidst nævnte kan dog løses med lån penge nu sms, hvor du simpelthen blot skal sende en sms og så har du penge på din konto. De penge kan du bruge til lige hvad du vil. Uanset om du mangler nye græsfrø, kalk til din græsplæne eller en masse nye sommerblomster.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *