Sådan får du en grønnere sommer

Sådan får du en grønnere sommer

Året 2020 blev et overraskende år, hvor meget stoppede med at være, som det plejer. Der er mange, der har lyst til at forkæle sig selv i 2021 for at møde den følelse af frustration, som restriktion og isolation har medført. Men hvad med at forkæle planeten lidt i stedet? Når du skal til at planlægge sommerens aktiviteter, kan den årlige flyvetur måske udskiftes med andre og mere grønne alternativer? Det er muligt, som mange har opdaget.

Skal sommeren så foregå hjemme igen?

Det kan være, du bare ikke gider en sommer i Danmark. Du trænger til at få udvidet horisonten og set noget mere af verden. Men måske er din udlængsel ikke et udtryk for et behov for at rejse. Den handler måske mere om, at der er nogle ting i dit liv, du føler dig fanget af. Hvis du betragter et lille barn, ville du se, at det barn er ude at rejse hver dag. Det forstår at leve sig ind i alle de oplevelser, som voksne ofte affejer som uvigtige. Men måske savner du at hoppe i vandpytter eller beundre en sommerfugl. Alt andet lige er Danmark også et turistmål, så det kan være, du skal være turist i dit eget land. Du kan læse mere om oplevelser i Danmark hos jvb.dk.

Vores planet kræver handling nu

Der er kommet en vis mæthed i forhold til nutidens klima forudsigelser. Det er lidt ligesom tidligere tiders dommedagsprofeter, hvor tilskuerne efterhånden blev trætte af at høre om alle de katastrofer. Det kan da ikke passe, at det står så galt til, er den umiddelbare reaktion. Men faktum er, at det er rigtigt. Vores poler smelter, isbjørnene driver rundt på smeltende isflager, og vores klima rammes af meget mere ekstremt vejr. Hvis vi ikke gør noget nu, så kan vi risikere, at der ikke er et hjem på Jorden for mennesker. Hvert eneste lille skridt tæller. Det kan være en elbil, flere kødfrie dage eller mindre shopping. Det er dig, der skal gå først. Læs her mere om ladere til elbiler hos ladertilelbil.dk/.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *