Gå sommeren i møde med en Filibabba badering

Gå sommeren i møde med en Filibabba badering

Der er ikke mange ting, som børn elsker mere, end at lege i vandet når vejret er varmt. Men for mange børn kan vandet godt virke lidt utrygt, særligt for de helt små børn. Derfor har Filibabba skabt en badering, som giver selv de mindste i familien den nødvendige tryghed, når det er tid til vandleg. Derfor har i også mulighed for, at hele familien kan have det sjovt i vandet sammen.

Med en Filibabba badering, får du en baby badering, som er skabt til at give dit barn tryghed i vandet. Filibabba badering har et godt ryglæn og et sæde som passer perfekt til dit barn, og derfor skal barnet altså kun koncentrere sig om at have det sjovt i vandet, da baderingen vil holde dem oppe over vandoverfladen.

Der er mange gode grunde til at vælge en Filibabba badering

En Filibabba badering er fyldt med fordele, og netop derfor skal du vælge en badering fra Filibabba, i stedet for mange andre baderinge. Filibabba skaber altid deres produkter, med både børnenes sikkerhed og miljøet i højsædet og det er også tilfældet med Filibabba baderinge, hvor intet er overladt til tilfældighederne. Med en Filibabba badering får du blandt andet:

  • En GOTS Certificeret badering – Alle produkter fra Filibabba er GOTS certificerede, og derfor kan du være helt sikker på, at din Filibabba badering har gennemgået en bæredygtig produktion, helt fra høsten af materialerne og frem til det færdige produkt.
  • En badering med det fineste design – Filibabba har skabt deres baby baderinge i de fineste designs, som vil bringe sommeren ind i hverdagen. Filibabba badering kommer nemlig både i serierne: Wave Therapy, Botanical Love, Pistachio og Fresh Violet, og derfor er der altså en badering til alle børn.
  • En tryg sommer for den mindste – Alle børn har godt af at blive kølet ned på en varm sommerdag, og hvorfor ikke gøre det så trygt som muligt for familiens mindste? Med en Filibabba badering kan dit barn blive kølet af på den tryggeste måde, så kan både mor og far også tage det roligt når der leges i vandet.

Få alt hvad du skal bruge til sommeren fra Filibabba

Filibabba har ikke kun skabt de skønneste baby baderinge, der er nemlig også noget til de lidt større børn, når det kommer til tryghed i vandet. Du finder nemlig også de sødeste badevinger i samme designs, så dine børn kan få badeudstyr der matcher.

Hvis i har en have eller lignende, har Filibabba også skabt badebassiner til børn i to forskellige størrelser. På den måde kan i bringe vandleg hjem til jer selv, så børnene altid kan blive kølet ned på en varm sommerdag, uden i skal ud og køre. Filibabba badebassiner kommer også i serierne: Wave Therapy, Botanical Love, Pistachio og Fresh Violet og de vil alle give haven et strejf af glæde og sommer.

Når barnet er færdig med at lege i vand, så har Filibabba også en løsning. Hos Filibabba finder du de skønneste badeslag med hætte, bade ponchoer eller badekåber, som dit barn kan svøbe sig i efter mange timers sjov leg i vandet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *