Find den gode oplevelse her

Find den gode oplevelse her

Danmark har nu været påvirket af Corona i over ét år. I over ét år har der været ingen mulighed for at tage en tur over grænserne, for at leve livet på en dejlig strand eller tage ud på en safari, klatre op af et vandfald eller tage et dykkercertifikat i Vietnam. Der har været helt lukket, og de rejsegale danskere er ved at gå ud af deres gode skind. Selv de danskere der elsker at have gode oplevelser i Danmark, har svært ved at finde nye ting at lave. Der er dog gode tider forude. Nu da vaccinen er på vej ser det ud til at grænserne åbner op igen, og der kan igen skabes gode oplevelser ud i den store verden. Det eneste spørgsmål er så bare, hvor skal man tage hen når man kan rejse uden at være bange for at få corona? Det er lige præcis, hvad der vil blive givet eksempler på her. Find andre gode bud i et oplevelsesmagasin 

Kerry, Irland 

Irland er en undervurderet perle af et land. Her kan man finde en fantastisk natur, meget intimt sted med hyggelige restauranter. Kerry er et feriested til den vante vandrer der elsker at tage vandrestøvlerne på, og bestige bjerge og gå igennem smukke grønne strækninger, i det åbne landskab. De populære bjerge der er værd at vandre ud på er Carrauntoohil og Skellig Michael. Det er et meget undervurderet syn, som man møder på disse vandreture. Hvis man er mere til det flader areal er The Ring of Kerry meget specielt. Det er ikke så meget ét sted, men mere et stort areal hvor man oplever den vilde irske natur.  

Bora Bora, Fransk Polynesien  

Bora Bora er en helt anden retning end Kerry. Bora Bora er nok et af mest kendte steder i verden for deres hvide sandstrande og deres klare blå vand, som tiltrækker selv de rigeste folk til, at bruge deres ferier i Fransk Polynesien. Bora Bora er et rigtigt tropisk paradis, hvor man kan sidde og slappe af i en strandstol, mens man får serveret en drink i en kokosnød. Man kan nyde livet under palmerne og blive underholdt til aftensmaden, af de lokale kunstnere på et af de storslående hoteller, hvor der ikke mangler noget. Her er det også muligt at se en masse forskellige shows, der både for eksempel inkluderer hajer. 

New York, USA 

Et sidste sted hvor man kan få en rigtig god oplevelse er I New York City. New York er kendt som verdens centrumog kan tilbyde en anden slags ferie end de forrige to. Her får man en rigtig storbyoplevelse, hvor man kan gå rundt under de gigantiske skyskrabere og shoppe lidt i det verdenskendte butikker og få sig en kop kaffe på de stilrene caféer. Efter det kan man da på lidt sightseeing til firhedsgudinden, og mange andre ting. Der er uanede mængder at gode oplevelser at finde i en kæmpe by, som New York City.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *