Find de flotte medaljebånd til den helt rigtige fejring

Find de flotte medaljebånd til den helt rigtige fejring

Medaljer, og deres dertilhørende medaljebånd, er det ypperste at få. Traditionelt kender man til guld, sølv og bronze, men der kan også være en lang række andre medaljer. Selve medaljen skal være flot, men medaljebåndet er lige så stor en del af det, og det kan være den sidste prik over i’et. Og når det kommer til medaljebånd, er det kun fantasien der sætter grænser.

Til når der skal fejres

Medaljer er til for at fejre noget. Det er oftest en sportssejr, men det kan også være mange andre ting. Egentlig kan man jo fejre hvad som helst, fx den bedste medarbejder på arbejdspladsen. Nogle sportshold har også deltagelsesmedaljer, særligt når det kommer til børn. Børn er yderst glade for at få medaljer, men man ser nu også glæden hos voksne. Hvis du er træner for et sportshold, om det er børn eller voksne, så er det godt at vide hvor man kan bestille medaljer og medaljebånd fra. Oftest kan du få et godt tilbud på større bestillinger. Du kan finde inspiration til båndene på denne hjemmeside https://www.pokalbutikken.dk/billige-kvalitets-medaljer/medaljeband/

Mange forskellige farver og designs

Der findes en lang række forskellige farver og designs når det kommer til medaljebånd, og netop derfor behøver man ikke begrænse sig selv til én farve. I dag kan du få både nationale flag, specialtryk, glimmer, årstal, sportsgrene, striber og meget andet på båndet. Ligeledes kan du også få korte, lange, smalle og brede bånd, alt efter behov. Sidst, men ikke mindst, kan du også selv vælge materialet på båndet. Skal det være bomuld, satin eller polyester? Det er dit valg!

Medaljer til dyr

Man tænker måske ikke rigtig over det, men det er ikke altid kun mennesker der skal have medalje på. I ridesporten får både rytter og hest et bånd. Eller ofte får de en rosette, da det er nemmere at sætte på hesten. Men faktisk kan du få medaljebånd på metermål, hvis du bare finder det rigtige sted. Det giver dig mulighed for at bestille båndene så lange, som du ønsker det. Dermed kan du også få dem lange nok til at de kan nå rundt om hestens hals. Skulle du have brug for at gøre medalje kortere end standardmålet, fx til en mindre hund, så kan dette selvfølgelig også lade sig gøre.

Medaljebånd til børn

Som nævnt så er børn kæmpe fans af medaljer, og det er der naturligvis også taget højde for i medaljebåndene. Er du bange for kvælningsfare, kan du vælge medaljebånd med sikkerhedsvelcro i nakken, så børnene let kan få medaljen af igen. Du kan også vælge at få båndene med en karabin, så det holder længere. Med karabinen undgår at der bliver slidt for meget på båndet. Er du ikke så meget til de lange bånd om halsen, så kan du også få korte medaljebånd med sikkerhedsnål bagpå. Så kan børnene få monteret medaljen på brystet, og så er du helt uden for nogen fare.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *