Din styling 

Din styling 

Din styling 

Skal man af sted til bryllup og ønsker at se skarp ud? Så kan svaret for dig være et slips. BalderClothes tilbyder et stort produktkatalog af mange forskellige modeller af slips hos BalderClothes finder du brede slips, som en sjov onkel vil have eller tyndeslips til dig der vil se elegant ud når man skal ind til møde. Her kan man yderligere finish sit look med en slipsenål, som hurtigt og elegant organisere ens slips og gør at din styling sidder i skabet.  

Skal man til jule tam tam med vennerne? 

En af de typiske situationer man bruger slips er når man mødes om den traditionelle julemad sammen med vennerne til jule tam tam, her har BalderClothes den ideelle løsning til dig som ønsker med et specielt juleslips. Her har vi et kæmpe udvalg af slips der passer lige ind til julefrokosten. Her har vi slips med smarte mønster.  

Går du op i dig selv og dit udseende? 

Om man er studerende, bankrådgiver eller noget helt 3. så kan slipsenålen være ens yndlings valg for at få ens outfit til at hænge sammen. Slipsenålen er til dig som virkelig vil gøre noget ekstra ud af dit outfit. Her kan det være lækkert at farvekombinere slipsenålen med dine andre accessories, så når du har et guld ur, så vælg en guldslipsenål, så ens look er perfekt og at ens forstand på mode skinner igennem og kanimponere dine kolleger 

Mangler du rådgivning? 

Hos os finder du et enormt sammensætning af slips i flere afstøbninger. Her kan vi vejlede en til hvilket slips, som passer sammen med hvilket jakkesæt. Så du får en second opinion eller en anbefaling om hvad som kan passe lækkert sammen. balderClothes har igennem en længere periode arbejdet med slips og ved dermed hvad, der er klogt at vide og hvad man bør overveje, når du skal vælge et slips.  

Det smarte valg 

Vi værdsætter kvalitet og du kan finde at de fleste af BalderClothes slips er lavet af silke, så det er nemmere for dig at binde. Her finder du samtidig at vores slipsenåle er i lækre og stilrent design. Så du er garanteret at slipset ikke er irriterende for dig eller være for meget. Med en slipsenål finder man en smart accessorie, der er let for en at benytte. Vores sortiment heraf er i guld og sølv, så den sikkert er til at se på slipset, så man kan identificere den ekstra detalje man har påført dit look.  

Den praktiske løsning 

Man skal ikke kun vælge en slipsenål for at sammensætte looket, en slipsenål vil hjælpe dig, når de første par genstande er kommet indenbords. Den assistere dig nemlig ligeledes med at holde styr på slipset, så slipset ikke flyver ud til den ene side og dermed får ens slips skævt. 

talrige farver 

Er du den farverige person, som nyder farver i ens påklædning og har ledt efter en shop, hvor du kan købe slips i talrige forskellige farver? Så skal man ej lede mere, BalderClothes har slips i mange farver og sammensætninger. Både med tern og med helt stilrent slips med en farve som er gennemgående i slipset. Vil du have noget helt specielt eller specifikt? Hvis man har en tanke til hvordan ens slips bør se ud eller man har et motiv i hovedet med et speciel mønster eller farvekombination. Kan du efterspørge det ønskede slips ved BalderClothes og vi vil gøre alt for at få det hjem til en! 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *