5 gode steder at handle på nettet

5 gode steder at handle på nettet

Jeg vil den kommende tid sætte fokus på fem gode steder at handle på nettet. Vi starter i baby og børne verdenen hos Loukrudt, som også kaldes Loukrudt Land. Loukrudt Land sælger interiør og accessories til, ifølge dem selv, de vigtigste minimennesker. De har et stort udvalg af både forskellige brands, som er nøje udvalgt og i høj kvalitet – og et hav af forskellige produkter, som du vil have gavn af, hvis du venter en lille baby. 

Der er blandt andet et stort udvalg af praktiske ting, men også mange hyggelige ting, som også vil være rigtig gode til gaver, til en kommende familie. De har blandt andet produkter fra Alfabetdyr, som er de fineste og sødeste tegninger af dyr på barnets bog, milepæls kort, poster og plakater. Alfabetdyr er en dansk virksomhed, og derfor er alle deres produkter dansk designede og har en nordisk stil med et barnligt element, som på en rigtig fin måde appellerer til de såkaldte minimennesker. 

Udover barnets bog fra Alfabetdyr, så har de også et udvalg af netop disse bøger fra andre brands, derudover har de også et udvalg af de populære milepæls kort fra forskellige mærker, i forskellige stilarter. Milepæls kort er tiltænkt at kunne supplere de forskellige store skridt i en lille babys liv. Der er blandt andet alders kort som eksempelvis siger: “i dag er jeg en uge gammel” – eller “i dag tog jeg mit første skridt” eller “sagde mit første ord”. Ved sidstnævnte er det muligt at skrive ordet og dato på selv, så man altid kan huske det. Det er også rigtig sjovt, at tage et billede af baby sammen med kortet, så man kan få babys udvikling med i billeder. Det er en super sød og hyggelig ting, og et sjovt element som man kan tilføje til en barnets bog, som de helt sikkert vil synes er sjovt at kigge i, når de bliver ældre – derudover kan man sende billederne til familiemedlemmer og venner, som vil være glade for at kunne følge med i barnets udvikling. 

Loukrudt er helt klart et af mine favorit steder at shoppe online, de har et virkelig stort udvalg, de yder altid en rigtig god service og jeg har altid været glad for at handle der. Det er også derfor at netop de har fået en plads inden for top 5 af steder at handle online.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *