3 tips til at få et studiejob hurtigt

3 tips til at få et studiejob hurtigt

Har du brug for et studiejob her og nu, har vi her samlet et par tips til, hvordan du øger dine chancer for at få dig et studiejob hurtigt.

 

Der er mange unge, der har brug for et studiejob ved siden af skolen. Men med disse tips øger du dine muligheder for at få jobbet før dine klassekammerater. Og med et studiejob bliver det også meget nemmere at få råd til dine studiebøger og din lommeregner TI 30xs.

Husk at søge bredt

For det første kan det være en rigtig god ide at søge bredt, hvis du gerne vil øge dine chancer for at få dig et studiejob hurtigt. Søger du kun inden for en enkelt branche, er det ikke sikkert, at du lige så hurtigt kan få dig et arbejde.

 

Så lad være med kun at nøjes med at søge en enkelt type studiejob. Udbred dine muligheder for at få et hurtigt studiejob ved at søge mange forskellige typer af jobs. Søger du som alt fra butiksansat til bartender, tjener og avisbud, er der gode chancer for at lande et eller flere jobs hurtigt.

Gør noget ud af din ansøgning

Dernæst kan det være en god ide at gøre noget ud af din ansøgning, så din mulige arbejdsgiver kan se, at du meget gerne vil have jobbet. Sørg for at rette den igennem for stavefejl, lad være med at skrive en hel masse unødvendigt, og sørg for at den ser pæn ud og er let at læse.

 

Mange jobportaler gør det også muligt at sende en video med, hvilket kan være en god ide at gøre brug af, hvis du vil øge dine muligheder for, at din ansøgning skiller sig ud. Det sætter din potentielle arbejdsgiver også pris på.

Vær ikke bange for at søge uopfordret

Så må du heller ikke være bange for at søge et job uopfordret. Langt de fleste jobs nu om dage bliver besat, uden at der har været en stilling slået op. Så selvom en butik eller en virksomhed ikke direkte søger efter nye medarbejdere, kan du med fordel efterlade din ansøgning hos dem og håbe på, at de måske får brug for hjælp inden for den nærmeste fremtid.

 

Måske får de en stilling ledig i næste uge, og så er det jo godt, hvis de har din ansøgning liggende i toppen af bunken, så de bare kan ringe til dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *